Sala de premsa

BANYOLES ES PREPARA PER LA XI MARXA POPULAR CIUTAT DE BANYOLES D'AQUEST DIUMENGE

BANYOLES ES PREPARA PER LA XI MARXA POPULAR CIUTAT DE BANYOLES D'AQUEST DIUMENGE

 

·       És en el marc del segon Circuit de curses populars del Pla de l'Estany.

 

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Banyoles organitza la XI Marxa Popular Ciutat de Banyoles aquest diumenge 26 de novembre de 2017 a partir de les 10 del matí a la plaça de les Rodes, en el marc del segon Circuit de curses populars del Pla de l'Estany. Els col·laboradors de la prova són la Diputació de Girona, Mundo Deportivo, Estrella Damm, Powerade i Frit Ravich. Serà una de les últimes proves esportives d’aquest 2017 a Banyoles i una de les 6 del Circuit de curses populars del Pla de l'Estany i per tant puntuable pel premi especial Puig- Clarà i el premi Atleta popular.

 

El recorregut, de 9 km de distància, serà el següent: sortida de la plaça de les Rodes, carrer Canat, carrer Creu del Terme, carrer Ausiàs Marc, carrer Joan XXIII, carretera Figueres, passeig de la Draga, camí de terra fins arribar a Can Morgat, Bosc de Can Morgat, zona rural de Porqueres i camí de terra fins arribar al carrer de la Barca. L’arribada serà a la mateixa plaça de les Rodes. El desnivell és de 72 metres.

 

Us podeu inscriure per 8 euros a http://inscripciones.ranckr.com/evento/marxa-popular-banyoles. Les inscripcions que es facin el mateix diumenge 26, per qüestions de la logística del cronometratge, es tancaran a les 9.30h. La classificació es farà d’acord amb les següents categories: Escolar Menors de 12 anys, Promoció A: 12 a 14 anys, Promoció B: 15 a 18 anys, Sènior: 19 a 34 anys, Veterans A: 35 a 44 anys, Veterans B: 45 a 54 anys i Veterans C: Majors de 55 anys.

 

La cursa té com a objectiu fomentar la participació, que és oberta a tothom, la pràctica de l'esport popular i promocionar dins el Circuit del Pla de l'Estany les curses de curt recorregut i baixa dificultat. 

OFICINA DE TURISME DE L'ESTANY
Tel. (+34) 972 58 34 70
turisme.banyoles.cat
turisme@ajbanyoles.org

ÀREA D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE BANYOLES
Tel. (+34) 972 57 00 50
www.banyoles.cat
esports@ajbanyoles.org

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I TURISME DEL CONSELL COMARCAL DEL PLA DE L'ESTANY
Tel. (+34) 972 57 35 50
www.plaestany.cat/turisme
turisme@plaestany.cat