Sala de premsa

Presentació de les novetats de Banyoles, Turisme i Esport

Presentació de les novetats de Banyoles, Turisme i Esport

Banyoles, Turisme i Esport, projecte per consolidar el municipi com a Destinació Turística Esportiva.

Ahir al matí es va presentar Banyoles, Turisme i Esport, projecte de l'Ajuntament de Banyoles que neix amb l'objectiu que el municipi esdevingui un referent nacional i internacional per a la pràctica esportiva, potenciant les seves activitats comercials i turístiques.

La marca Banyoles, Turisme i Esport, engloba totes les activitats esportives i d'oci que es porten a terme a la comarca del Pla de l'Estany. El projecte disposa de diverses plataformes de consulta: pàgina web, dossier tècnic professional, dossier de premsa i xarxes socials.

 

Durant la presentació, l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha expressat que "el turisme esportiu és la primera font d'ingressos en matèria de turisme d'aquesta ciutat. Era necessari crear una marca per identificar totes les activitats que fem a Banyoles i el Pla de l'Estany per mantenir viva la flama del turisme esportiu".

 

La llarga tradició esportiva vinculada a l'Estany ha comportat que anualment hi hagi més de 50 esdeveniments esportius, dels quals 17 són de relleu internacional, amb 22 modalitats esportives diferents.

El turisme esportiu atrau a Banyoles més de 14.000 esportistes i 26.000 acompanyants a l'any.

El municipi també compta amb més de 40 agents vinculats a l'esport de la comarca.

 

Fotografia de la roda de premsa. D'esquerra a dreta: el regidor d'Esports de Banyoles, Jordi Congost; l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; i la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Joana Vilà

 

OFICINA DE TURISME DE L'ESTANY
Tel. (+34) 972 58 34 70
turisme.banyoles.cat
turisme@ajbanyoles.org

ÀREA D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE BANYOLES
Tel. (+34) 972 57 00 50
www.banyoles.cat
esports@ajbanyoles.org

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I TURISME DEL CONSELL COMARCAL DEL PLA DE L'ESTANY
Tel. (+34) 972 57 35 50
www.plaestany.cat/turisme
turisme@plaestany.cat