Sala de premsa

Esportistes d'elit participaran al V Seminari Internacional de Tàctica i Tècnica Esportiva

Esportistes d'elit participaran al V Seminari Internacional de Tàctica i Tècnica Esportiva


Noemí Jordana, Albert Sàbat i Esther Guerrero ponents a les jornades que tindran lloc el 26 i 27 de maig a Banyoles

En el VSeminari Internacional de Tàctica i Tècnica Esportiva (inscripcions obertes fins al 22 de maig) espretén analitzar i aprofundir en tots els aspectes vinculats a les accions tècniques i el seu entrenament, ja sigui des de la vessantacadèmica com de l'esportiva. És per això que les jornades seran un punt de trobada d'esportistes d'elit, experts acadèmics ientrenadors d'alta especialització que debatran sobre l'entrenament i l'adquisició de les habilitats esportives.

El seminari comptarà amb la presència d'esportistes professionals d'alt rendiment comNoemí Jordana, jugadora de l'SparCitylift Uni-Girona de la Lliga femenina de bàsquet, Albert Sàbat, jugador del Divina Seguros Joventut de Badalona de la Lliga ACB de bàsquet,o Esther Guerrero, atleta olímpica del New Balance Team,participant als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 i actual campiona d’Espanya d’atletisme en 800 m.

Noemí Jordanaformarà part de la taula rodonaLa importància de l’entrenament de la tècnica: des de la iniciació a l’alt rendimentesportiu que moderarà el Dr. Gerard Lasierra.

Albert Sàbatparticiparà a la conferènciaEl domini i entrenament de la tècnica en el bàsquet d’alt rendiment, juntament amb l'entrenador del Divina Seguros Joventut de Badalona, Diego Ocampo.


Esther Guerrero, juntament amb el seu entrenador, Joan Lleonart, seran els ponents de la conferència que porta per títol Claus per a la millora i entrenament de la tècnica de carrera en l'atletisme.

Les jornades també comptaran amb la presència d'expertsacadèmics del món de l'esport i d'entrenadors d'alt rendimentesportiu. Consulta tota la programacióal web del seminari!
OFICINA DE TURISME DE L'ESTANY
Tel. (+34) 972 58 34 70
turisme.banyoles.cat
turisme@ajbanyoles.org

ÀREA D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE BANYOLES
Tel. (+34) 972 57 00 50
www.banyoles.cat
esports@ajbanyoles.org

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I TURISME DEL CONSELL COMARCAL DEL PLA DE L'ESTANY
Tel. (+34) 972 57 35 50
www.plaestany.cat/turisme
turisme@plaestany.cat