Sala de premsa

Victor Koretzky i Pauline Ferrand-Prévot guanyen una multitudinària Copa Catalana Internacional BTT Biking Point de Banyoles

Victor Koretzky i Pauline Ferrand-Prévot guanyen una multitudinària Copa Catalana Internacional BTT Biking Point de Banyoles

Aquest diumenge a Banyoles s'ha celebrat la primera prova de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point on s'ha viscut una carrera molt disputada amb diversos caps de cursa a les primeres voltes fins que a l'última, alguns corredors com Victor Koretzky i Jordan Sarrou del BH SR Suntour Kmc, Carlos Coloma del Primaflor Mondraker Rotor, Pablo Rodriguez del MMR i Hugo Drechou s'han distanciat de la resta de corredors. Finalment Victor Koretzky amb un temps d'1:32:14 ha estat el guanyador per segon any consecutiu per davant del seu company d'equip Jordan Sarrou, que ha entrat just després a només 5 segons. Carlos Coloma ha completat el podi a 29 segons amb un temps d'1:32:43.

En la jornada del dissabte es va poder viure un gran espectacle on Pauline Ferrand-Prévot del CANYON-SRAM Racing es va imposar amb un temps d'1:29:29 a Barbara Benko del FOCUS XC Team en un duel molt igualat fins a l'última volta, en la qual va entrar a  escassos segons amb un temps d'1:29:42. A més, es va realitzar també la Copa Promoció BTT Banyoles per a les categories infantils i alevins.

El nou format de la prova, ha superat les expectatives de l'organització. S'estima que al llarg del cap de setmana 12.000 persones han gaudit d'un veritable espectacle. Com és habitual el públic a Banyoles ha animat efusivament a tots els corredors en els diferents punts del circuit.

Un total de 700 bikers han pres la sortida des del Parc de la Draga i han pogut viure en primera persona una de les curses més importants del calendari que aquest any estrenava la categoria Hors Class, sent així la primera i única prova a Espanya amb aquesta categoria UCI. El més ràpid en categoria Sub 23 ha estat Milan Vader del WATERSLEY R&D; en cadet la victòria ha estat par a Antoine Rostang; en categoria Màster els millors han estat Pablo Egeda (M30), Josep Maria Mir (M40), Francisco Salamero (M50) i Donneger Herve (M60).

 

 

OFICINA DE TURISME
Tel. (+34) 972 58 34 70
de.banyoles.cat
turisme@ajbanyoles.org

ÀREA D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE BANYOLES
Tel. (+34) 972 57 00 50
www.banyoles.cat
esports@ajbanyoles.org

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I TURISME DEL CONSELL COMARCAL DEL PLA DE L'ESTANY
Tel. (+34) 972 57 35 50
turisme.plaestany.cat
turisme@plaestany.cat